tiistai 30. marraskuuta 2010

Aika on lopussa

Olipas jotenkin hyvin kiire päivä tänään työssäoppimispaikassa.. Aamusta menin sinne ja asennoiduin siihen että pääsen rauhassa tiskailemaan tänään. Mutta kuinkas ollakkaan, en päässytkään :( Yksi työntekijä oli sairastunut eikä päässyt tulemaan töihin, joten "siirryin" sitten hänen vuoroonsa. Jouduin salin(linjaston) puolelle - eikä siinäkään vielä mitään mutta tämän päivän ruoka oli semmoinen että sai kyllä ottaa muutaman juoksuaskeleen päivän mittaan.. Oli nimittäin perunamuusia ja makkaraa.. Ja tunnetusti se on suosikkiruokia lasten ja nuorten listalla joten - mitäs muutakaan siitä seurasi kuin kamala kiire. 


Koulun jälkeen nappasin Needledin mukaani ja taaperrettiin meille - syömään ja vaihtamaan ulkoiluvaatteet päälle! Hetken "ruokalepojen" jälkeen puimme lämpimästi päälle ja suuntasimme kohti luistelurataa. Molemmat hämmästyimme paikanpäällä koska siellä kentällä ei ollut ketään! Kiljuimme (ainakin mielissämme) riemusta ja jee! Eipähän kukaan pääsisi näkemään mitä tumpeloita me olemme :D Jotenkin kyllä positiivisesti yllätyin siitä kuinka hyvin polveni ja jalkani kuitenkin kestivät luistelun - melkein kahden vuoden tauon jälkeen! :)


Selaisin tuossa myös vanhoja kuvia ja totesin että.. Olin aika hakoteillä jossain vaiheessa tyylini kanssa.. En tosin väitä että vieläkään olen ihan sitä mitä toivon ja ajattelen, mutta aika lähellä! Pikkumuutoksilla hyvä tulee.


Ja nyt julkinen lupaus (Jonka jo Needledille paljastin luistellessa). Lupaan  nyt että en käy kampaajalla kuin max. leikkauttamassa huonot latvat pois ja värjäämässä koska haluan pitkät hiukset! Tajusin asian katseltuani ah-minun-ihannoimia julkisuuden henkilöitä. :3 Ja eiköhän tähän päähän myös käy pidemmätkin hiukset :) Toivottavasti ainakin - ettei se nyt täysi floppi olisi.

Halloween(disco)08 :P 


Tälläinen mörriäinen siis kirjoittelee tämän blogin takana ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti