sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Viikonloppu taas loppusuoralla.


Se olisi taas sunnuntai.. Lauantaiaamu starttasi kahdeksalta - ylösnousulla. Yhdeksän maissa lähdettiin ajamaan Kuopiota kohti! Vietiin isä muuttamaan mun kummin kanssa sen tavaroita - minä ja äiti lähdettiin shoppailemaan keskustaan. :) Pyörähdettiin mm. Tiimarissa, City Pörssissä (kirppari) ja Anttilassa. Ihan viimeisenä käytiin ruokaostoksilla Prismalla. Käytiin isä hakemassa kummin uudelta asunnolta - haettiin viereisestä kotipizzasta pizzat mukaan ja lähdettiin ajelemaan kotia kohti. :)


Kotiin päästyä koko perhe majoittui tv:n ääreen katsomaan jääkiekkoa ja mutustamaan pizzoja. Suomi voittikin hienosti Tsekin 5-0. Ilta menikin koneen ja tv:n väliä juostessa :D Käväsin jossain välissä saunassakin ja loppuillaksi jumituin tv:n ääreen. Joskus 10 aikaan aloitettiin lauleskelemaan karaokee♥ Oli kivaa, sai laulella taas sydämensä kyllyydestä. Yhden aikaan huomattiin kellon olevan niinkin paljon - väsymyksestäpäätellen olisi voinut olla enemmänkin, mutta silti. Painelin nukkumaan puoli kahden maissa.. 


Tänään - sunnuntaina - heräsin klo 10.00. Isänpäivän aamu, menin isän herättämään ja onnittelin lahjan kera! Lähdettiin heti aamupalan jälkeen käymään hautausmaalla. Sieltä lähdin Veeraa vastaan. Tultiin meille - Veera pelaamaan gh:ta. Minä tyhjentelin sillä aikaa mun lipaston - nimittäin se lähtee mun huoneesta jotta saan tilaa rakkalle bassolleni (Joka on tällä hetkellä pussissa :(() 


Huomenna taas olisi työpäivä edessä. Juuri Veeran kanssa laskeskeltiin että on 17 yötä kun palaan Kuopioon amiskalle - rakkaalle opinahjolleni. Näin ollen myös Veerakämppikseni saa seuraa - pitkästä aikaa♥ 


Ensi viikon tiistaina (23.pvä) olisi mahalaukun tähystys. :s Tietoinen olin että sinne olisi aika mutta että näin pian! Pelottaa ja ahdistaa nyt jo valmiiksi se letkun nieleminen (joka on muuten 90cm pitkä!), mutta jos sitä menisi puoltatoista tuntia aikasemmin jotta saapi lääkkeen.. Joka toivonmukaan helpottaa oloani tutkimuksen ajan.. Ensi viikolla pitäisi myös käydä verikokeissa jotta nähdään onko tulehdusarvot ja muut kohdillaan vai ei.. Joutuupas tässä taas ramppailemaan terkoissa jnee.. 


Mutta tällästä settiä taas tänään, kirjoittelen taas! (::

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti