perjantai 12. marraskuuta 2010

Perjantaitaitai ^^'


Rastat päässä - parin viikon päästä lisää♥ (toivottavasti)

Olipas aivan mahtava perjantai. Kaikesta huolimatta.. Aamu alkoi ankeasti 5.55. Töissä piti olla seitselmältä ja sitä ennen piti jaksaa syödä aamupala (olen huono syömään aamupalaa btw.) sitten töissä meni onneksi päivä ihan aika nopeasti. Kaverin kanssa treffattiin ruokatauolla loppupäivä meni kuin hujaus ohi. Menin töiden jälkeen Needledia vastaan. Tultiin meille käymään pikaiseen - juomaan pullakahvit ja kiinnittämään pari rastaa~Käytiin nopeasti tekemässä muutama homma nuorisotalolla ja palattiin meille..


Tällä kertaa syötiin edellisten päivien ruokia ja juteltiin kaikesta maan ja taivaan väliltä. Needled kiinnitti loput seitsemän rastaa päähäni. Loppuaika meni pohdiskellessa tulevaisuutta monelta kantilta. 


No kuuden aikaan lähdimme tallustamaan kohti nuorisotaloa - vaihteeksi. Tälläkertaa odottaisi Latinotanssi! Joka oli muuten kivaa. Siellä oli about 10 osaanottajaa, joka kyllä yllätti positiivisesti. Kuvittelin että siellä oltas tyyliin minä ja Needled :''DD Mutta kävihän se noinkin, että jopa niinkin paljon osaanottajia! Tästä innostuneena saatiin Needledin kanssa idea - jota en kyllä valitettavasti tässä voi paljastaa, koska se on vielä toistaiseksi salaisuus ;) Mutta kivoja suunnitelmia saatiin niin nuoremmalle kuin vanhemmalle porukalle! 


Huomenna olisi tiedossa Kuopio-reissu. Vähän shoppaamaan ja näkemään sukulaista/sukulaisia. :D Kirppiksellä pitäisi päästä käymään - tekemään taas ihmeellisiä löytöjä. Sekä ostaa isälle isänpäivälahja :3 


Eipä kai tässä sen kummempaa taas tältä erää. Uutta ja vanhaa. Kuvia tulen lisäilemään hiuksista kunhan saan ne ensin vangittua kuvaan fiksusti!


Mutta kirjoittelemisiin taas! ((:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti